dilluns, 13 d’abril del 2015

1a part.- 6 Pàgines de Facebook que heu de visitar Sí o Sí

Un llistat sempre  es un recurs entretingut per realitzar un post pel blog, i si a sobre aconseguim el meu ratolí i jo gaudir al elaborar-lo i fer la descripció perquè informi als nostres lectors i els provoqui interacció amb nosaltres ensenyant pàgines que ens encanten, super genial no??? No us sembla?? I algunes son d'amics nostres!!

Es per això, que la meva primera publicació - llistat l'he volgut fer de pàgines de facebook (algunes amb web) que ens encanta visitar!! Cada una per les seves pròpies característiques, però amb un tret distintiu comú, val la pena veure-les totes, o com nosaltres hem fet, fins i tot guardar-les per tenir-les ben a ma…




Pàgina on trobaràs idees senzilles i originals pel dia a dia, amb un toc personal i romàntic per part de l'autora de Home Personal Shopper en cada decoració, reciclatge, recepta, consell, recomanació i un llarg ect de coses super interessants, boniques i pràctiques! Nosaltres n'hem portat a terme varies i han estat tot un èxit! Feu la prova!! Segur que us captivaran moltes de les seves propostes!!



Nou projecte, per mi absolutament genial, ja ho veureu… ideat i dut a terme amb molta cura i detall, per tres grans amigues formant un trident perfecte amb ganes de fer algo especial i fer realitat els desitjos de la gent!! Forevents Lleida t'ofereix els seus espais per tot tipus d'esdeveniments, i a mes et creen l'ambient que tu desitges d'una manera creativa, personal i amb moltttt "carinyo". Entreu a la pàgina i podreu veure del que parlo… una imatge val mes que 1000 paraules… Us espera un llarg camí Ares, Lorena i Marina!!



Pàgina personal de la Marta i amics, una "peque" encantadora a la que vegem créixer dia a dia a traves de vídeos, fotos i anècdotes… Una idea genial perquè els nostres petits el dia de demà tinguin el seu propi diari d'abord fet, una perfecta càpsula del temps que ells podran continuar... I de pas, deixin de ser els únics protagonistes al perfil dels seus pares no?? Important tambe… jijiji Felicitats per la idea!! Val a dir, que a partir d'aquesta pàgina, jo li estic creant la seva pròpia al Ratolí, es algo fantàstic per ells no trobeu?? Gracies Jairo!! Sempre ideant coses noves…



Pàgina de visita obligada per la gent que busca feina a Lleida!! Actualitzada practicament a diari i amb ofertes series i contrastades. Però podria ser una de tantes si no fos per el toc personal i humà que li donen quan tracten amb la gent que els fa comentaris i preguntes, que sempre obtenen resposta. Les dades en son una bona prova… Mes de 24.000 seguidors en un curt període de temps i un gran projecte d'una idea que va sorgir per necessitat!! Felicitats de veritat!! Feu un gran treball!!



Treballs de fotografia realitzats per una noia amb una visió especial de les coses!! Tal com anireu veient a les seves imatges i comentaris, intuireu, com vaig fer jo, algú amb una sensibilitat inusual, tendra, romàntica però d'idees clares i definides. Tot el que cal a algú emprenedor i molt creatiu, amb ganes d'oferir la seva visió del mon, per fer d'una afició com la fotografia, el seu estil de vida!! Visiteu la pàgina de la Chrisly i ja me contareu!! (A mi, val a dir-ho, me treu sempre estupendissimaaaa jijiji Feu la prova…)



No hi pot haver res millor per fer una pàgina de facebook i un blog de dolços, que l'autora dels post i la que els cuina sigui la mateixa persona. La Edurne, una apassionada de la rebosteria i la pastisseria i hàbil en l'art de l'escriptura com ningú, ara ens descriu amb imatges sublims i paraules entenedores a la vista i el gust, com va elaborant dia a dia tot allò que mes li agrada a ella i els seus. Estic segura que acabareu la visita del Racó Llaminer volent formar part del seu cercle… jo també jijiji


I aquí fa el punt i seguit per avui el Ratolí!! Son tantes les pàgines que ens agraden i volem ensenyar-vos que ho farem en 3 parts, així tindreu temps per visitar-les tranquil·lament i donar-nos la vostra opinió! No ho oblideu… Esperem que us agradin tant com a nosaltres!!!

Fins aviat ratolins!!!!!

Gracies a tots els que feu posible aquestes pàgines,  sou una inspiració per mi!! 

Entrada destacada

PER TU PAPA... EL QUE NO VAIG PODER DIR, T'HO DEIXO AQUÍ...

El papa ens ha deixat aquest divendres de repent, no esperàvem pas ningú que li hagués arribat el moment... I ahir el varem acomiadar tota...